Milup logisztikai információs portál

WorldStar Award díjat kapott a Tetra Pak


WorldStar Award díjat kapott a Tetra Pak, mégpedig a Tetra Brik Aseptic 1000 Edge kartoncsomagolással nyerte el ezt az igen nagy elismerést. A termékről, annak igen remekül kifejlesztett kivitelezésről az iparágat képviselő neves szakértők 25 fős zsűrije maximális elismeréssel nyilatkozott. A díj odaítélésének legfőbb oka a termék igen egyszerű kezelhetősége, használhatósága, a konstruktív ötlet, a csomagolás egyszerű nyithatósága és zárhatósága. A ferdén kialakított tető már messziről felhívja a polcokon a vásárló figyelmét, vonzza a tekintetet, de magát a használatot is igen könnyűvé teszi. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy költséghatékonyan, igen kedvező áron állítható elő, A d Tetra Brik Aseptic Edge doboz remekül használható szénsavmentes italok, gyümölcslevek, nektárok, de akár tejcsomagolására is, ezen felül nagy előnye, hogy a doboz újrahasznosítható.


A termék 2011-ben került piacra, azóta már több, mint 25 országban található meg a világon, és több, mint félszáz gyümölcslé-, illetve tejgyártó cég alkalmazza ezt a modellt. Hazánkban a tavalyi évben lehetett először felfedezni az áruházak polcain, először a Sole-Mizo féle UHT tejtermékek csomagolásaként. Az azonnal beazonosítható foltos dobozmegjelenés és az Edge forma egy remek kombináció, a végeredmény tetszetős és teljesen egyedi.

A WorldStar Award díj a Tetra Pak számára azért is nagyon értékes, mert a választás nem kevesebb, mint 249 induló közül esett az ő termékükre.