Milup logisztikai információs portál

Mit kell tudni a flotta biztosításokról?


A flotta kötelező biztosítást mindenki megkötheti, aki minimum öt gépjárművet birtokol. A leglényegesebb tehát az, hogy mind az öt gépjárműnek ugyan az kell, hogy legyen az üzembentartója aki nem lehet magánszemély, csak és kizárólag jogi személy vagy egyéni vállalkozó. Ezt a biztosítást meg lehet kötni személyautóra vagy, buszra esetleg motorkerékpárra, de akár tehergépkocsira is megköthető.


Flotta szerződés létrejöhet ezeken felül quadokra vagy pótkocsira így kiderül, hogy elég széles körben lehet szerződéseket kötni. A flotta kötelező biztosítás olyan, mint bármely más kötelező biztosítás abból a szempontból, hogy itt is lényeges ahhoz, hogy kimenjünk a forgalomba, ugyanis e nélkül már nem tehetjük ki a lábunkat, hisz ha megbüntetnek minket, elég rosszul járunk. Nagyon sok pénzt lehet megtakarítani ezzel a biztosítással, mert hogyha több gépjárművet vesznek bele a szerződésbe, annál nagyobb kedvezményekre számíthatnak. Ez egy úgynevezett keretszerződés, amit akármikor módosítani lehet a járműveknek a számát illetően.  Viszont, ha úgy döntünk, akkor a járműt ki is lehet venni a szerződésből.

A flottás autókra cascót is lehet kötni és érdemes is, ugyanis ha a flotta kötelezőnk meg van kötve, akkor egy jó ajánlatot adnak majd a biztosítók ráadásul, hogyha mind a kötelezőt mind pedig a cascót megkötöttük, akkor szinte mindenfelől biztosítva vannak gépjárműveink, ami igen hasznos tud lenni egy kár esetén.

A flotta biztosítás kötelező és casco árajánlat kérő kalkulátor használatakor sokkal könnyebb lesz a dolga, mint gondolná, mivel egyrészt nem csak sokkal gyorsabb lesz az egész procedúra, de a legkedvezőbb ajánlatot is meg tudja találnia saját maga számára. Az árajánlat kérő kalkulátorok lassan beépülnek mindennapi életünkbe, hiszen olyan praktikus ötletről van szó, ami nem csak időt spórol meg nekünk, de pofon egyszerű elsajátítani a használatát.

Ha esetleg nem menne simán a flotta biztosítás kötelezős casco árajánlat kérő kalkulátor használata, akkor mindenképpen keressen fel minket, mi mindenben segítünk önnek, hogy gyorsan és könnyen hozzájusson a legjobb ajánlathoz, amit csak találhat. Ezzel pedig ön is nagyon jól fog járni, mert legközelebb már tudni fogja, hogy hogyan használja az árajánlatkérő kalkulátort és nem szorul majd a segítségünkre, ami nagyban felgyorsítja majd következő szerződésének megkötésének idejét.

A kalkulátorok mindig ott vannak, hogy ha szükség van rájuk és segítségünkre vannak ezért olyan pofonegyszerű elsajátítani ezen eszközök használatát. Ugyanis, amikor egy megfelelő árajánlat kérő kalkulátor van mellettünk akár a flotta biztosítások esetén is, azaz az oldalon, ahol meg akarjuk kötni a szerződést legyen szó bármilyen konstrukcióról, az csak segít nekünk és támogat mindenben. Így biztosak lehetünk benne, hogy a legjobb ajánlatot kapjuk és, hogy nem fogunk semmiben hiányt szenvedni, mert a legjobb csomagot tudhatjuk magunkénak.

forrás